Trötta dagen ...

Trötta dagen idag. Ville brukar sova duktigt om nätterna för sig själv men inatt ville han inte alls. Om jag väl fick han till att sova själv så gick det en stund sen vakna han igen.  Vet inte om det kan bero på att han nu är lite förkyld? Har läst att i vissa perioder behöver barn mer närhet. Sex i morse fick han till slut sova i vår säng. 
Och vid åtta gick Peter upp med honom och då var han  så här glad!

Nu är han påväg till farmor så jag tänkte vila lite om det går och städa upp härhemma. Och passa på blogga lite hehe

I helgen var Milla & Fidde på besök för första gången och fadder Macke följde med.
Spelade uno tillsammans med åke och caroline. Tack för en trevlig kväll!

Var hos BVC igår. Nu väger Ville 4920 gram. Så snart är han med i 5 kilos klubben :) Typiskt kom försent också. Han skulle äta och gjorde nr 2 precis innan vi skulle gå så vi blev försenade. Och nästa gång är det dags för läkarbesöket och då sa barnmorskan att det var viktigt vi passa tiden annars skulle doktorn bli typ hispig haha . Jaja det kan inte vara första gången folk kommer försenade.

Och snart har vi en ny bil också! En lite mer säkrare för vår älskling!


Och snart får lillasyster sin Liam. Hon åkte in till sjukhuset i förrgår men fick åka hem sen igen. Spännande se om det blir en 08 eller 09! Hoppas på 09. Bättre vara född tidigt på året än sent. Tycker jag iallafall.

Första gången Macke håller nu väntar vi bara på en bild när fadder Sonny håller också.. men det lär väl dröja hehe


Och här har vi fadder/faster fia

Ja det fick bli 3 stycken. Och nu måste vi ta tag i dopet också innan han växer ur dopklänningen!

Kramar



Lite bilder från Julen...

Lite bilder från julen


 Jag och Lillebror hos mormor
Lias ska pussa tomten Här ska Lias pussa tomten :)

Var istan igår med Milla och shoppade istan. Men usch vad mycket folk! Slutade  med att milla kom hem tomhänt och jag med en tröja och ett presentkort till Simone som fyllde 13 igår. Nja vi var inte speciellt duktiga på det där med att fynda. Och nu är kroppen inte sig likt, provade en massa jeans men inget som passa. Vet inte vilken storlek man har nu.. Får in sen igen i januari när gamarna börjat jobba igen hehe


Första Julen

Igår var vi hos faster Fia och fira jul. Började traditionellt med Kalle Anka kl 3, tycker det blir vanligtvis att man sitter och traggar  om annat med tvn i bakgrunden. Sen var det god mat , julgröt och godis tills tomten dök upp :)
han var lite nervös men klara det galant! haha
Villes kusin Lias var inte alls rädd för tomten- han till och med pussa tomten men stackars Melicia var lite mer rädd av sig. Sött
Ja det blev en massa julklappar för barnen. Firade jul den 23 också först hos mormor på dagen sen hos farmor på kvällen. Och nu har Ville fullt av nya fina kläder och leksaker som han fått. Tack allesammans! 

Och juldagen är vi lite halvsega efter allt julfirande. Ville sover i babygymmet men håller på och vaknar till nu så får ta och mata honom. Sju veckor nu- men känns som om han funnits i mitt liv alltid! Finns inget mer underbart än att få ligga gosa med sin lille.

Längtar tills nästa år då han kan (kanske?) öppna paketen själv ;)


RSS 2.0