Söndag 30 Maj

Denna helgen är det precis ett år sedan vi flyttade in i huset :)

Ifredags åkte jag ville och milla hem till cissy och grillade efter jobbet. var riktigt kul att umgås med dem och sitta tragga massa. Ville klippte gräset och dammsugade haha. längesen jag träffade cissy men vi ska bättra på oss, lättare nu när man har körkort. när maten var klar började det regna så vi fick sitta inne. ja det började åska också, vilket jag inte gillar hehe. och när jag körde hem så började det även hagla. ja vilket väder vi har.
Tack för i fredags mina vänner :)
Lördagen var vi bara hemma. skönt att inget var planerat. städade och grejade var ute i trädgården och lekte då kom sonny & liam hälsade på oss. Sonny fick tag på en kratta och började kratta gräs så jag ville och liam gick efter samla in gräset i en sopsäck.Himla massa gräs men tog bara baksidan ;)
Idag var vi på ikea med eija köpte en ny säng till Ville. Jag trodde vi köpte en vit men när kom hem så var den träfärgad men ska ta måla den vit sen tror jag. Jättefin ändå. Så satte vi upp hans sänglampa jag köpte sist jag var på ikea, typ för ett halvår sen om inte mer med milla och linda. nu fattas bara en glödlampa till den med.
gick hur bra som helst att lägga Ville  ikväll faktiskt. somnade på störten. skönt! se hur det blir imorgon bitti när han kan vaknar och kan springa upp själv :)

ja och på tisdag är det redan juni :) känns nästan ofattbart
upp och jobba i morgon igen, sitter traggar med joanna bredvid. hon är allt rolig hon:) hoppas jobbet håller i sig hela juni!  





Nixo och Holly var också med i fredags :) Tycker de är så otroligt fina.
Jag är inte mycket för hundar men de är fina att titta på

Onsdag 26 Maj

Jobbat idag med. Vart rädd hela veckan att vara tvungen vara hemma igen med Ville för dålig i magen. Han har vart det på dagis men inget hemma men idag hade det inte vart någo-skönt! behöver ju verkligen jobba allt jag kan, blev bara 1.5 dag på info förra veckan samt lördag på andys tack och lov!

klockan är bara kvart i sju men hade kunnat gå lägga mig redan, men ville sitta lite på datorn och vara uppe lite själv innan dags att sova, annars känns det som om livet är att jobba och sån tanke bana vill jag inte. längtar ju alltid efter helgen istället för att ta vara dag för dag.

I söndags kom eija hälsade på, vi tänkte sola men solen försvann. Fick va inne dricka lite kaffe istället.
försökte få igång gräsklipparen men det gick inte. handtaget är ju sönder och gör ont när man drar, stod där och drog men inget hände. typiskt. på kvällen kom sonny och liam busade en stund och drack ännu lite mer kaffe :)

Ville är inne i en testperiod nu. jobbigt. vill att jag ska vara i rummet när han vaknar och jag inte är där gallskriker han. och han slutar verkligen inte! höll på mellan fyra och fem i morse, man blir ju knäpp förr eller senare känns det som. men det ger sig väl det också.

söndag bokad för helgen men inte lördag, får se vad man ska hitta på.
blir en ledig helg iaf, jobbar inte helg förrän en dag i juni bara så får se om man kan planera in något kul :)
vill till ikea köpa säng till hjärtat och nån fin tavla.

i morgon blir det jobb igen. just nu är det mycket jag hoppas de håller i sig så får jobba hela juni.
men man vet aldrig... lite jobbigt. längtar tills man pluggat färdigt och har fast jobb och får en betald semester!
underbart det hade vart!


Tisdag 18 Maj

Tänkte skriva lite om dagarna som gått. Var ledig i torsdags och fredags. Torsdagen var vi bara hemma och städade. Altanen också faktiskt :) skönt där är utrymmt! var iväg slängde lite skit också har mycket kvar som står men tar lite i taget så kommer det försvinna tids nog.
I fredags åkte jag och Ville in tidigt till stan. Lämnade en blomma till körskolan (bättre sent än aldrig ;)
Träffade mamma inne i stan var ju tydligen pålsmässomarknad så mamma bjöd mig och Ville på karusell, åkte tekopparna. Ville tyckte det var jätte kul satt i mitt knä och höll i ratten. Sen fick han nya fina strumpor av mormor. Tack så mycket!
Därefter var det lunchdags för Ville så vi mötte upp svärmor och fikade på mitt fik jag alltid går till, vet inte vad det heter, men gött man får en kanna kaffe :)
Sen åkte vi hem och hade inget för oss tills Anna ringde sa hon och Lea och Jon skulle komma.
Skitkul träffa dem! Hade muffins och glass med sig som vi fika på. Som sagt måste göras oftare!
Blir glad av att tragga med dig Anna :)

I lördags åkte vi med Sonny & Liam hem till min pappa och hälsade på , gottade på smörgåsar.
Träffas inte så ofta men får bli bättring på det med.
Sen lämnade vi Ville på hemvägen hos farmor för jag skulle fira Emelie Milla och Linda.
Tack så mycket du ställer upp passar han! Behöver ju göra lite roligt i bland också ;)
De var på badhuset vet jag, glömt fråga om finns bilder från det.

Festen skulle egentligen vart hos Linda men de ville ändra den hem till mig av en orsak jag inte tänker skriva hehe . Men bra för mig slapp tänka på ordna skjuts och grejer.
Och det var deras fest bara att de hade den hos mig så ingen behöver bli sur för inte bjuden för jag bjöd ingen :)


  

  

 

Vi var inte så många men har alltid så kul tillsammans!
De fick ett varsitt plojpaket med varsin liten dikt :)

Söndagen kom Ville hem tidigt för han mådde verkligen inte bra. Hög feber tror jag för han var alldeles matt, en timme efter alvedonen började han piggna till . Så vart hemma med han igår och idag. Idag har han vart feberfri så det blir dagis igen för honom i morgon. Dagis är riktigt bra stimulans för barn, lär sig otroligt mycket där.
Idag har vi vart ute i solen, äntligen kom den! Petat lite i rabatterna , blir lite åt gången blir aldrig färdig för kommer ju nytt ogräs hela tiden haha. Sen kom svärfar och klippte gräsmattan åt oss, tack så hemskt mycket för hjälpen!  Och så visade han hur vår fungerar för mig, ja jag har aldrig klippt innan haha
Men nu kan jag nog tills nästa gång ;)

Och så har jag städat Villes rum och möblerat om idag. Blev jätte fint!
Drog fram en trofast möbel från Ikea som stått i krypinnet. Hel och fin med lådor till förvaring och så kan man klättra på den också :) perfekt barnmöbel! Ska ta leta efter gardiner tills han rum också, vill ha ett par fina barngardiner som passar in bra. nu har han bara tråkiga vita, fina iochförsig men passar inte så bra till ett barnrum. vill ha lite färg och glatt

nä nu springer klockan. snart nio.
ha de bra alla!


Söndag 9 Maj

Idag kom jimmy och malin med ungarna på besök. fikade lite och traggade. Ville tycker alltid det är kul med besök :) ja jag med för den delen hehe
men vara inte så länge för vi hade bestämt träffa lillebrorsan på Andys idag. Åkte rutchkanor, hade bollkrig, spelade innebandy och så gick vi genom spöktunneln. Men vi fuskade lite för hade mobilen som ficklampa :) Blir glad av att träffa honom och jag är så glad att han har det så bra. Bättre kan man inte få det! Tack så jätte mycket för de fina strumporna vi fick!







Dags att åka hem. Mikael fick en Andys nalle med sig hem. Längtar redan tills vi ses igen.
Hoppas på bra väder så man kan vara ute.

Min utslagne hjälte fick sova sin middag lite senare idag ute i trädgården.
Vid halvsex var han riktigt trött igen så jag gick och la honom i sängen. Nu är klockan tio över sju och han ligger i sin säng, rummet intill, och traggar satan haha. Låter som han sjunger ibland. Roande att lyssna på :)
Ja han brukar somna till sist av sig själv.

Imorgon är det dags att jobba igen. Blev bara en ledig dag denna veckan för mig, men får igen det för på torsdag och fredag är vi lediga :)



Ville och sin kusin max med farmor. Max är verkligen en riktigt snäll liten grabb.

Hoppas på bra svar i morgon för Er!



Ville är dock inte alltid lika snäll mot katten haha



Mitt hjärta älskar verkligen att gunga.
Måste verkligen ta tag i och fixa en gungställning till trädgården!!!


Maj 3/5









Lite tatueringar som min Peter gjort :) Duktig han e!
Nu är klockan sex. Ville har precis somnat. Ska ner städa undan i köket, gå ut med soporna, ta en dush sen se om det kommer något bra på tvn i kväll.

imorgon fyller Milla år!!! Stort grattis till dig!!! den 15:e ska du firas :)

Måndag 3 Maj

Ja nu är det maj sommaren närmar sig. men idag så är det kallt, ush. saknar solen.
stort grattis till Fia & Kalle som köpt hus! Glad för er skull!

Har lunch på jobbet, börjar snart igen. Jobbar mot Sverige för tillfället.
Gått väldans bra nu på förmiddagen hoppas det håller i sig i eftermiddag.

Sen blir det hem till Tollarp hämta Ville på dagis och måste inom affären. Ska lägga mig tidigt ikväll för är ganska trött. Måndags trött hehe.

RSS 2.0