Fredag 26 Februari

Ja denna månaden speciellt denna veckan har gått snabbt. Förra helgen var Milla & Fidde här på middag. Alltid kul ha dem på besök och tragga lite.  :) Önska det var oftare hehe

Började körskolan i måndags. Har lärt mig mycket och det går ju framåt. Ska bara behålla lugnet och inte stressa så blir det bra. Idag fick jag göra parkeringar snabbt som jag lärt mig igår, backa runt hört och sedan prova fickparkera. Gick faktiskt jätte bra. hoppas går lika bra imorgon ska öva det jag lärt mig då med Eija. Och så tränade jag korsningar idag samt högerregeln. Det gick med bra.
Nästa vecka kvar, sen blir det väl några extra lektioner till men det är det värt bara jag får mitt körkort!

Ville växer och växer. Traggar mycket nu. Titta och traktor är nog favoritord. 
Förstår inte allt men kul att lyssna på! Skönt han hållt sig frisk en månad nu :)

  
    

  Ville älskar "blubba" med munnen :)

    Ja det blev lite bilder denna gången. Är lite knepigt att få till bra bilder för han vill ju så gärna ha kameran själv när man ska fota.


Tors dag ;)

Jepp då har man jubbet en dag till. Sen kom Eija till mitt jobb så fick jag köra därifrån till Vä och sen tyckte hon jag skulle ta stora vägen hem till Tollarp men jag tänkte bättre med småvägarna. Och där var massa drivibildningar och fick köra försiktigt så inte fastnar i dem och inte sladdar av vägen för det var halt. Fast det gick faktiskt jätte bra :) Men det hade vart säkrare med att köra stora vägen...

Hemma, snabbt träffade Peter liten stund, nu har han och Eija åkt till Vångabackarna för att åka slalom. Uhh inte bra väder här alls, men hoppas för dem bättre där! Och hoppas de har kul!
Jag är så innerligt trött på denna snö! Kan den inte bara försvinna! Kom tillbaka på julafton istället haha
Hoppas på att de plogat bra till i morgon bitti, blir tufft cykla till dagis annars, ja jag hoppas det inte snöar iaf.

Tråk OS på tv, fick inte se andra avenyn igår. de kan väl starta en en gratis os kanal för de som vill se hehe

17 Februari

Fick en halvtimmes sovmorgon imorse, både jag och Ville gick upp sex :) Blev så förvånad klockan ringde brukar alltid vara uppe innan den ringer. Cyklade lämnade han på dagis. Idag var han så glad när vi kom dit struntade i överhuvudtaget att säga hejdå till mig. Känns bra att han trivs där. Lillgårdens personal är jättebra men ibland är det nån från en annan avdelning där när det är lite personal som jag inte gillar alls. Fortsätter hon vara ignorant så kommer jag ínte vara tyst. Det ska ju kännas bra när man lämnar på dagis och det gör det inte när hon är där, för kan knappt säga hej och än mindre hejdå. 

I dag så gjorde jag riskettan, skönt ha den överstökad. 3h lektion om trötthet alkohol och droger i trafiken.
Var faktiskt roligt, och de på körskolan var verkligen jätte trevliga! Känns bra gå dit på måndag nu.
Känns som om jag tjabbar mycket om mitt körkort men det betyder verkligen så mycket för mig om jag får det och det tar upp mycket av mina tankar just nu så därför är det skönt att skriva av mig ;)
Den dagen jag tar kortet kommer vara en av de lyckligaste dagarna i mitt liv!

Och så jobbade jag tre timmar idag, bättre än inget. Fått ett besöksprojekt som gör mig stressad.
Måste ha minst ett besök bokat i timmen och 10 st på 7 h idag och imorgon på mig för att projektet ska fortgå.
Det är inte så lätt när man ringer till norge, till huvudstaden Oslo där alla är stressade, ont om tid svårt få tag på personen man ska tala med , j*vligt otrevliga växeltelefonister som kan klicka en i örat. Och svara artigt gör de inte, de säger hallu?! ahhh !!! haha Men men det är jätte kul annars men känns inte så kul att ha all den pressen.
Men jag gör mitt bästa som alltid.

Tänkte "sno" lite bilder lägga in här men gick inte tydligen inte, och orkar inte ner hämta kameran och upp lägga in på datorn nu så få bli bilder nästa gång ;)


Alla hjärtans dag!

Då var det alla hjärtans dag igen, "fira" vi med lammstek och potatisgratäng och äppelpaj med vaniljsås tillsammans med Molle Carro & Julia. Peter gör den godaste äppelpajen jag vet!
Kul Julia kryper runt och börjat att resa sig lite.

Igårkväll kom Markus på besök och såg en spökfilm med mig när Peter var ute med Ola och jagade.
Synd han inte hann se Ville bara. Men tack för allt godiset och trevligt sällskap!

Ikväll blir det lugnt med tv, halv nio börjar ju en annan del av köping, och det får man inte missa.
På onsdag är det dags för min risketta som man måste göra :) 3 h lektionstid så inte jättekul kanske men skönt ha det avklarat. Fått tider för uppkörning och uppskrivning redan, men säger inte när hehe

Igår grillade vi, eller rättare sagt Peter, första gången detta året! Mmm...
Längtar efter vår och sommar och ljusa morgnar med fågelkvitter!

Tisdag 9 februari

Snart dags att börja jobba, tänkte hinna skriva några rader här först.
Nu har jag äntligen bokat tid för en intensivkurs :) ska bli så kul. Börjar sista veckan i februari och sen första veckan i mars. Så belastar inte samma månad ekonomiskt. Hoppas verkligen jag klarar körkortet! hade verkligen betytt så mycket för mig. annars bara köra lite till sen på ett nytt försök med uppkörning.
Hoppas hinner övningsköra med Eija lite innan också så blir ännu bättre :) Tack för du vill köra med mig!

Annars har det inte hänt så mycket. Ville har hållt sig frisk så jag kan jobba. Har nog en ny tand på väg för är lite besvärlig på natten nu. Men det går över som tur är :)
Han är så gullig säger tack när man säger varsågod.

Ifredags var vi hos Milla och Fidde de bjöd på super god middag och spelade buzz. Mycket trevligt!
Näst nästa helg skulle Peter bjuda dem på mat, om de kan då vill säga. 

Ha en super bra dag allihopa! 


Måndag igen

Helgen har gått snabbt. som vanligt. I lördags var jag på tjejkväll hemma hos Jenny. Firade även Rebbe som fyllde år i fredags. Fia hade förberett roliga laglekar. Fick inte säga vilka som vann, men det gör jag ändå, nämligen vi i lag två :) Sen vart det utgång på Banken. Hade jättekul, stort tack till Lina som körde oss hem mitt i den mycket kalla natten! Kändes som snor blev till is-ush!

Igår var vi bara hemma hela familjen. Skönt vila söndagar. Och äntligen kom bilen tillbaka efter att ha lagat bromsarna och fixat med ljuset.
funderar starkt på en intensivkurs nu. vet inte hur mycket man måste kunna köra, men de säger folk som aldrig kört innan kan klara det. jaja får se hur det blir.

denna veckan blir det jobb, hoppas på inte för mycket snö så man kommer iväg till jobbet bara. skulle visst komma mer och blåst :( på fredag träffa Milla och lördag Åke & Caroline!

Ville är frisk igen efter magsjukan :) Babblar på jättemycket och älskar att klappa händerna och stampa i golvet och dansa. Underbart att se!

 

RSS 2.0