Helgen som varit

Haft en underbart trevlig helg!
I lördags var vi istan och träffade Anna och Leah, tog en fika i v.rummet ;)
Sprang runder leta efter solbrillor till mig, tragga massa skit. Trevligt, får göras oftare sa vi
Hann även jaga ankorna i parken och leka en liten snabbis på Andys.
Tog en snabb kaffe med Eija på hennes varma utegård sen åkte vi till Milla för att grilla korv med hennes gubbe och Alicia. Jag är verkligen inte hundvan och det var en massa hundar ett tag, eller ja fyra haha men det gick bra ändå :) Ville tyckte det var kul och fick massa pussar av Holly
Åkte hem så var hemma sex igen, la ville, tragga lite telefon sen fick Milla skjut ut hit så vi satt tragga massa minnen och vad som sker nuförtiden. Satt uppe till ett sen var det godnatt för min del hehe.
Måste vi göra om! Inte ofta man har vänner som sover över, var sånt man gjorde förr i tiden :)
Älskar sitta tragga massa skit med dig! Jag mår så bra efteråt och känner mig glad.

Och på söndagen lämna vi Milla vid bussen sen var vi i parken med Fia och barnen lekte lite och fikade. På vägen hem somna Ville så jag passade på vara ute rensa lite i rabatterna. skönt med sol!!!
Eija kom inom snickra i hop Villes sandlåda :) jag skulle oljat den i kväll men fick inte upp burken haha

åhh måste ner hänga upp tvätten. jag som är så trött, men men måste göras sen är det raka vägen till sängen för min del


Söndag 18 April

Mmm... redan söndag. Helgen gick fort. Jobbade igår, ville var på stan med farmor, åt på MC Donalds och shoppade. Idag körde vi hem till Andreas & Lina träffade Kalle Fia m.barnen. De skulle hjälpa mig byta motorolja och filter på bilen. Men behöver en oljeplugg och ett nytt verktyg så Kalle skulle nog hjälpa hitta det åt mig sen ska vi göra ett nytt försök. Tack för hjälpen i allafall :)
Kul för ungarna vara ute så och leka tillsammans. Men shit vad de blåste idag! Satte på mig scarfen runt huvet såg ut som en påskkärring haha
Nej jag orkar inte skriva mer. En ny arbetsvecka framför mig sen är det helg får se vad som händer då ;)


License to Drive :)

Igår 7 April fick jag mitt efterlängtade körkort! Skönt ha det avklarat! Prövotid på det nu två år så man får köra försiktigt. hehe var pirrigt i morse köra helt själv med Ville, tanka bilen och lämna han på dagis.
Kom till jobbet precis innan jag började så imorgon får jag lämna han tio minuter tidigare så inte behöver stressa. det är det värsta jag vet att komma försent.
på hemvägen körde jag lite knasigt hem haha. tog motorvägen som jag skulle , men skulle tagit avfarten till höger uppåt mot malmö men jag tänkte bara det var bussarna som körde upp till hållplatsen sen ner igen mot samma väg men så var det inte. kände inte igen vägen riktigt och tillslut var jag i önnestad. shit stressad måste hämta ville vända där hitta väg tillbaka. men kom bara nån kvart sen :)
blev en liten utflykt hoppas inte händer igen haha

imorgon ska jag besiktiga bilen tänkte jag så det är gjort sen ska jag hämta upp Milla så hon ska följa med oss hem :) ska bli riktigt skoj!


Lördag 3 April

Jepp  full rulle idag. Fick faktiskt sova nästan till halv sju :) umgicks med ville sen jobbar från elva till sex.
Ville fick umgås med farmor hela dagen. I tivoliparken och käka korv och fick en ny fin lite tunnare mössa. Tack så hemskt mycket för att du hade lille skatten idag!
Kul att jobba lite på Andys, var inte direkt så mycket att göra idag. Är ju faktiskt påskafton så inte så konstigt i kombination med fint väder.

ja igår var julia & carro här, kul med lite sällskap :) på kvällen kom jimmy och malin med ungarna fikade på lite glass.

stort jätte tack till Ola som var här i veckan och hjälpte med bilen!!! Nu kan den äntligen besiktigas :)


snodde en bild av dig carro på fb ;)

  Älskling & Jag

Vi fira tre år för 1.5 vecka sedan <3 (vet inte om jag skrivit det redan? haha )

RSS 2.0