Besök hos Emma & Kevin

Jag och Ville åkte till Emma och hennes Kevin (8 månader gammal) i veckan. Kevin satt duktigt på golvet när vi kom så jag satte Ville framför och då slog han sittrekord ;)  Men Kevin går de fram för han ålar rundar snabbt på golvet och springer runder i gåstolen och vinkar hejdå när man går hehe. Tack för en rolig dag!



  
Kevin drar av å busar med Villes strumpor, fick ta nya sen för de var dyngsura efteråt haha




I fredags åkte vi alla till Jimmy & Malin, så fick Ville busa med Filip. typiskt ingen kamera. Men vi hade kul grillade, killarna boxades (inget ovanligt hehe) och bastade- jag å Malin satt mest och konverserade på deras altan ;) Ville fick jättefin tröja och strumpbyxor . Tack för allt! Er tur komma till oss i huset nästa gång.

I lördags hade jag lite fritid så jag å Anna spatserade runt på staden, avnjöt en kopp kaffe på lillatorg, tittade lite på modevisningen. Nice med lite musik till fikan ;) Ville tackar så mycket för sina söta strumpor han fick. Själv köpte jag en ny munkjacka till honom och lite strumpor jag också. Fötterna växer dem också.

Och på kvällen kom Markus, Milla & Fidde till oss. Visatt ute och grillade tillsammans med grannarna och Peters far dök också upp. Hade riktigt trevligt faktiskt.







Och idag åkte vi tillsammans med Peters mor till Yngsjö. Milla & Fidde kom också och gjorde oss sällskap. Fiskade abborre och hade picknick. Jag fiskade bara en halvtimme kanske så fick ingen fisk men Peter fick iallafall en ;)


Hej hopp!

Inte hänt så mycket här... Grillat med Fia & Kalle och Villes farfar igår å hade trevligt. Supergoda grillspett och marinerad kyckling med klyftpotatis och kall sås och grillade majskolvar och svamp. Mmmm.....

Skulle fiskat idag men tyckte inte vädret var tillräckligt varmt. Blåser mycket här iallafall. Men Peter & Molle, Carro hade skoj. Molle fick upp en gädda på 9 kg något Grattis Grattis! Så jag & Ville har lekt med morbror Sonny och Liam idag. Tänkte åka till Andys men de blev inget så får bli en annan gång.

  

  

Villes första påsk!

På skärtorsdagen var vi på Andys och träffade Mikeal med familj och mamma sonny och markus kom också dit och busade. Så mycket energi barnen har, själv blir man ju trött efter hoppat studsmatta några minuter hehe.
Tack för en rolig dag!




På fredagen var bjudna hem till Rebbe och Ola. De bjöd på grillat med smarrig efterrätt och dricka. Underbart gott.
Tack för en trevlig och rolig kväll!

 



Påskafton var vi hemma hos Villes farmor som bjöd på påskmat och dessert. Ville fick påskägg fyllt med leksaker och nya fina kläder. (Och jag peter ante lina albin fick också påskägg)Tack!!! Har strl 68 nu så garderoben behöver fyllas på ;) Blev lite singstar och de andra spelade buzz men ville var dundertrött sen på kvällen så fick åka hem lägga honom. Och nu vakna han så får gå ta honom.

 

8 April

Nu har Peter också skaffat blogg : peterville.blogg.se
Kommer handla om familjen, fiske och mest tattoo.
Mysko väder ena stunden kallt och regn sen jättevarmt och soligt. Vart ute gått lite med fia idag, Peter har grillat regnbågsfisk som han fiskade upp i somras. Var faktiskt ganska god fisk. Inte så där extrem fisksmak hehe. Sagt upp lägenheten idag. Flyttar till huset i juni om inte någon tar lägenheten före. Får väl börja packa ;) . Ska bli så skönt med en trädgård! Har ju inte så gröna fingrar men man kan ju lära sig.

Var på Bvc  igår. Väger nu 6800 gram något och är 63.5 cm lång. Snart dags för nästa storlek :) Hittat sina fötter också haha. Stoppar dem gärna i munnen, och allt annat med för den delen.

Imorgon blir det Andys, träffa Mikael & company. Sonny skulle också dyka upp och kanske Macke med. Ska bli super skoj! Ja så kanske Milla också skulle ta sig till staden. Jobbade faktiskt på Andys i lördags. Kul tragga med arbetskollegorna igen. Men sakna Ville såklart under tiden ;)


Min Älskade Farmor som lämnade oss 3/4

Den 13 september  1927 skedde ett under ,en gåva från ovan. Vi har en övre makt att tacka för att vi har fått han hon hos oss hon spred kärlek var hon än gick. Hon är mitt allt hon gjorde allt för mig och jag gör allt för hon, hon är min farmor. Farmor jag har svårt att se en framtid utan dig vill knappt leva i den.  Farmor du är hela min själ farmor du är bland mitt allt. Sömnlösa nätter ångers och rädsla av att aldrig få höra din röst igen. Du är den som lärt mig rätt och fel. Du bad alltid för mig sa du och nu är det min tur för dig. Alla vet vi att det kommer en dag när dom vi älskar försvinner från oss. Du blunda in den 3 april.  men jag ville aldrig tänka det om dig. För jag ville aldrig den dagen skulle komma. Tänk att en så fruktansvärd dag kan komma så fort. Du var inte bara min farmor utan min bäste vän med vi hade så kul och prata om allt. I hela mitt liv har du sätt till mitt bästa. Jag vet att jag har haft mer tur än dom flesta och haft en farmor som dig med all kärlek du ger jag är så stolt över dig. Allt du offrat för att jag ska må bra hoppas du aldrig ångrade dina val. Du gav mig ett liv att kämpa för och och jag önska jag kunde gett dig mitt men vad jag än gör blir vi aldrig kvitt. Om jag någonsin gjort dig illa så skäms jag så. Skadar hellre mig själv än att se dig sårad. Var ge tår på din kind är som en kniv i mitt bröst. Hur mycket jag än sätter min känslor för dig i ord så blir det aldrig nog.  Du var en ena stående kvinna lilla mor. Min kärlek och saknad för dig är så stor.  Nu är jag inte rädd längre för jag vet att du väntar med öppna armar för mig. Men det är många år till men sen släpper jag dig aldrig igen vila i frid älskade farmor din BamBam(Peter)


April

Känns som om det var ett tag sen jag bloggade. Var i stan förra veckan träffade Nella och Anna & Lea. Ville fick en jättefin tröja och sina första solbrillor ;) tufft! tack tack

I måndags kom Ante & Albin och hälsade på. Albin testade babygymet haha




Snyggt öronhänge va?! 

Och så har vi köpt hus här i Tollarp. Besiktigat och betalt handpenning. Flyttar dit i juni :) Så snart har Ville eget rum och en trädgård att busa i sommar.



Ny favoritleksak, badbok från Mikael. Hoppas Ville blir lika duktig och intresserad som Mikael med att läsa böcker!
Undra om det är påsklov nästa vecka? Skulle träffa Mikael och gänget på Andys då är det tänkt-skoj!

RSS 2.0