Lördag

Jag och Ville var ute på långpromenad i dag. Svängde inom affären handlade lite och hämtade ut ett par vinterskor till mig. Helt ok, skönt med fodrade skor så slipper frysa :)
Väl hemma kom jag på att jag glömde köpa välling, så fick köra tillbaka handla det också. Hade inte gått att lägga honom och natten hade nog vart hemsk utan välling om han hade vaknat.
Bakat kanelbullar idag också. Gott när de är nybakta och varma!

Snart är det december. blir att följa julkalendern detta året för det går ju där vid sex då ville ser på bolibompa. älskade mysteriet på greveholm när jag var liten :) antagligen för att det var spöken med.
nu har jag mest tänkt att alla nu förtiden bara är skit, fast flera år sedan jag faktiskt såg på någon. ah jag får väl se nu om det stämmer att det är skit eller ej :)

sista helgen nu. skönt. då blir det som vanligt. men det ska inte bli som vanligt. det ska bli bättre.

25 november

Massa massa snö! Jättefint men ush för att skotta! Idag stannade jag och Ville hemma för det snöade jättemycket och jag hade inte lust ut och skotta lite över sju på morgonen. Så vi stannade hemma och mös och skottade lite senare under dagen. Ville for efter med sin bil och körde där jag hade skottat :) gulligt. men bilen var ju tvungen till att fastna hela tiden enligt honom så han blev sur haha. var mysigt va hemma idag. känns bra när lite i skolan och kan välja vid sådant väder att kunna vara hemma :)
ush vad han trillade i trappan idag och slog i huvudet. men inte ett blåmärke :) känns som mitt fel men svårt hinna vara med varenda sekund. jag stod ändå där nere i trappan så busade ville och sprang upp sen skulle han ner och då trillade han och jag hann inte ta honom. tur det gick bra iaf :)

nej nu ska jag surfa lite till sen läsa lite och sen blir det sova.

Tisdag 23 november

höll på att skriva onsdag. har gått trott det hela dagen. förvirrad haha. spöregnat hela dagen men nu har det gått över till snö. måste till skolan i morgon hade gärna vart hemma och läst bara. kort intensiv kurs nu. ska göra ett grupparbete om grupprocesser och nästa fredag är det muntlig tentamen. hatar redovisningar men bara till att vänja sig. tur det är halvklass om 30 personer och inte alla 60. men det ska nog gå bra. kan bara få g eller ig. undra hur grupp arbeten bedöms. kan en få ig å de andra g? eller så underkänns alla eller får godkänt. men om man blir underkänd samlas hela klassen igen då för att redovisa en gång till? hmmm
jaja vi satsar högt och ska så klart bli godkända

idag fick ville sina vinterskor. jätte fina och han ville absolut inte ta av dem så jag antar de var sköna på fötterna.
borde kanske skaffa ett par vinterskor till mig också. blir rätt kallt om fötterna i bland faktiskt ;)

kommer inte på vad jag ska skriva. har inte vart ngt speciellt som hänt. känns bra vissa saker löst sig. har lite funderingar om annat som tillkommit. men överlag känns det bra. man ska som sagt inte lägga för mkt energi men ibland kan man inte låta bli analysera i huvudet.  det är nedräkning nu. roligt. ljuset i tunneln. vilka som är vänner och bryr sig har ju visat sig iaf.

sen är det ju överasknings resan den 17 december jag & peter tillsammans med rebbe & ola:) ska bli skoj åka ngn stans och inte veta vart! jo peter för sa sig om vart men vet inte vad vi ska göra. lite spännande faktiskt. jag skriver inte var vi ska för kanske rebbe inte vet, hon kanske inte vill veta :)  


fredag 19 november

hört en massa snack idag. rena cirkusen. hit å dit folk säger si andra säger så. men jag orkar inte konfrontera någon eller lägga energi på det viset. . men snälla säg inte saker som inte har någon relevans till verkligheten. jag tror inte en sak som sagts men om jag hade gjort det kunde det få dåliga konsekvenser. det kan förstöra så himla mycket, inte bara för mig utan andra, familjer. jaja skönt skriva av sig lite. nu går jag vidare och hoppas på det kan vara lugnt nu.

idag kom första snön. mysigt när man sitter inne och inte ska någonstans haha. men annars gillar jag inte snön alls. längtar efter våren, ljusa morgnar och solbrun hud :) framför allt slippa halt väglag. men man kanske vänjer sig vid det också.

ikväll har vi myst framför tvn. ville fick beröm på dagis för att han börjat rita så fint :) han har börjat lära sig början till gubbar och har ritat en massa månar idag hihi. ja ville älskar verkligen att titta på månen och se efter stjärnor. måne måne måne må sjunger han. de sa han brukar va rätt sprallig men när han får en penna i handen och ett papper sitter han helt stilla och koncentrerar sig. precis som sin far haha.

får se om det kanske blir en runda till stan i morgon. blir tidigt isåfall för annars är det alltid så fullspäckat med folk på lördagar och jag hatar att köa. bättre med internet då men då kan man inte prova och jag orkar inte skicka tillbaka hehe. ville har fodrade skor men behöver riktiga kängor som inte släpper in fukt.
behöver hitta en present till liam också som fyller år i morgon!

åh jag ska bli faster! ville ska få en till kusin! såå himla roligt att min käre älskade bror ska bli pappa! en pojke blir det i april :) jag å sonny gissar på den 13 haha. jag är född 13 jan ( kl 13.31 13 dgr försenad :) ) å nellies liam 13 jan också. mamma 13 augusti och min farbror 13 mars. farmor var också född den 13. pappa den 13 juni. (eller är han nionde? nu blev jag osäker haha) iaf massa i släkten är född den 13 å jag hoppas på att ännu en blir det.

längtar efter att det är dags att julpynta å få ha stjärnorna i fönstret. åh ville kommer älska dem

förra helgen firade vi fidde som fyllde 30! tack för då- hade riktigt skoj!

 första snön idag som självklart skulle provsmakas :)


Lias Melicia Ville grillar korv i skogen med fia å peter




GRATTIS VILLE 2 ÅR!

4 november fyllde älsklingen 2 år. min stora söta pojk. älskar dig så mycket!
Födelsedagen firade vi lugnt hemma med hans farmor på besök.
Idag hade vi ett litet kalas. Tack till er som kom och uppvaktade honom och tack för de fina presenterna!
Han har fått bland annat lite nya kläder, lego, bilmatta, pengar och en stor brandbil, och så klart en traktor :)

inga bilder tagna för jag hittar inte kameran. sist var att peter la den i väskan när vi åkte hem till rebbe & ola. kommer inte ihåg om jag fotade eller inte. men om den hade glömts kvar där borde de ju sett den fram tills nu. den borde ju inte kunna trilla ur min stora väska? får ta leta sen ordentligt här hemma.

i måndags blev ville sjuk med feber. tack eija för att du åkte från jobbet och hämtade han på dagis så jag kunde vara kvar i skolan! sen var jag och ville hemma tisdag onsdag. har inte blivit så mycket pluggande som jag önskat i veckan för samtidigt som han har vart sjuk så har jag haft ett allmänt illamående. vet inte varför. försökte äte mer regelbundet men det hjälpte inte. och nu har jag ont i halsen i stället. gör ont när jag sväljer. hoppas det går över snart. känner mig stressad inför tentan. försökte läsa lite nu på kvällen men inget av det jag läste fastnade så är nog för trött för att koncentrera mig 

nästa  lördag ska vi fira millas gubbe som fyller 30. kan man knappt tro :)
ska bli skönt komma hemifrån lite och träffa vännerna.

RSS 2.0