VÄLKOMMEN JULIA!

I dag 27 Maj kom Julia till världen! Stolte fadern Molle ringde nyss Peter och berättade!
Så himla underbart kul! Längtar tills man får träffa henne! Imorgon blir det köpa  present ;)
Än så länge vet jag inte mer.... men längtar tills att får höra :) Åh jag är så glad för deras skull!

30 års kalas och loppis

I lördags åkte vi hem till Rebbe och Ola, Peter m.fl hade ordnat en överaskningsfest för Ola som fyllt 30 -Grattis Grattis!  Var rätt kul för han låg uppe och vilade på ovanvåningen när alla kom, sen gick han ner och såg alla ute i trädgården. Jag hade blivit jätte glad över en sådan surprise hehe . Det blev lite grillat och jättegod jordgubbstårta och annan fika.

Lite bilder från kalaset

Ola, Kalle & Peter



Fia & Melicia i sin nya fina solhatt ;)




I söndags åkte vi till loppisen i Hjärsås. Fast jag hade nog mer föreställt mig det som en mysig marknad där man strosar runt, och kan köpa såna vit svarta snurrade lakritsklubbor...
Nej så var det inte, det var en liten loppis med massvis av folk. Ahh får panik på alla människor! Försöker man gå fint med vagnen men k*rringarna springer framför och trängs och har sig.  Och så oroa jag mig för att det skulle börja regna. Regnskyddet hade inte kommit än då. ( men nu har det ;) )  Så det var inte så jätte skoj, men jag och Ville hade det mysigt hemma sen och busade:





Fika med Anna, Lea & Nella

Idag var jag och Peter på banken. Nästa gång så ska vi lägga upp affären och allt är klart! Ska bli skönt slippa springa på banken sen hela tiden haha.  Sen skjutsa Peter in mig till stan. Skulle egentligen haft Ville med mig men han var snäll lät mig vara lite barn fri. Blev fika med Anna, Lea och Nella. Nella kom lite efter och beställde in sitt kaffe. Sa inget sen så bara ja mitt kaffe smakar nog lite konstigt- tog och provsmakade det själv. FY F*N!!! Smakade spya. Och jag menar verkligen spya! Det var grädden som var LITE sur. Ush vilka kväljningar jag fick haha. Köpte två bodys och ett par byxor till Ville. Blir aldrig att man köper till sig själv så ofta längre. Roligare spendera på Ville hehe. Och nu behöver han verkligen mer kläder, växer fort den lilla rackaren.

Ja annars har väl inte hänt så mycket... Ville är mycket bättre. Snorar lite och har kvar lite hosta. Mest på nätterna som han stör sig av det. Är annars pigg och glad och vill busa. Och idag lyckades han ta sig in i sovrummet för första gången med sin gåstol. Och han börjar lära sig krypa! Lyfter upp sig bra , har överdelen lite kvar att jobba på. Men det går nog snabbt tills han kan helt  ;)


Lördag 16 Maj

Oj vilken seg dag, känns som söndag. Var hos Linda igår på hennes födelsedagskalas - grattis grattis
Eija var snäll passa Ville fastän han är sjuk- hoppas du inte blivit smittad  ;)

En väldigt god klocka enligt Ville hehe.






Och idag har jag och Ville vart ute provåkt den nya vagnen- superlätt att köra :) Sov 2.5 timme i den. Vaknade åt lite sen sov han en halvtimme till i min famn- mysigt 

Tycker färgen ser lite matt ut här på bilden, mycket snyggare i verkligheten hehe

Ville är fortfarande förkyld, längtar tills det går över. Hatar att ta dessa näsdroppar, han gråter så hemskt då. Men har ju inget val. Och imorgon är det Liams dop men kan ju inte åka dit med Ville. Vill ju inte att Liam också ska bli förkyld eller Molly & Michelle... Men vem vet kanske frisk till imorgon men har mycket svårt att tro det.

Ville i spanska T-shirtar från  Ewe :)



Och nu är det en himla fart i gåstolen - kul!

I förrgår somnade han i matstolen mitt i maten - snacka om trött! haha
Jag var också trött- stoppade brödet i kylen och salladen i skafferiet


Sjukling

Vart jobbiga dagar nu. Ville har ju krånglat den senaste veckan och i natt började han bli förkyld också. Vaknar varje timme så får man hålla på , fick nässpray och en alvedon vid tre så sov han gott till sex sen (förutom matdags vid 4).
Aldrig sett hans lilla näsa snuva så mycket,  hårt se sin lilla skatt ha det jobbigt. Hostar gör han också. Hoppas det går över snart!! Får se om det kommer någon tand eller inte snart, eller så kunde det vara tillväxtperiod eller vad Fia nu sa att det hette.

Kollade min mail nyss och vagnen är på väg :) . Kommer kanske i övermorgon?! Idag när vi var ute och gick tvärvägra Ville att ligga i vagnen så han fick sitta upp hela promenaden- ingen jättelång men ändå ;)  Fick ju gå försiktigt kändes lite farligt med han sittandes i liggkorgen utan att vara fastspänd.

Nu äter han mild havrevälling. Har en portion ersättning kvar sen är den historien avslutad :)

Ush ja nu är jag helt slut. hoppas får sova något i natt...



Söndag 10 Maj

Idag har det fina vädret äntligen kommit tillbaka. Vi har vart ute hela dagen från halv tio på morgonen till ca halv sju på kvällen. Ätit glass och grillat med Fia Kalle Lias & Melicia, Lotta var också med en sväng och så kom Villes farfar med. Det tar på krafterna är helt slut nu, iofs varit ganska seg hela dagen hehe.
Hittat en vagn nu jag vill ha, och jag har beställt den, hoppas verkligen den verkligen fanns kvar i lager, var ett skyltex så fick den lite billigare. Skulle inte förvåna mig om hemsidan uppdateras dåligt och inte på helgen så någon har hunnit före. Hoppas inte det!!! Då blir jag ledsen.  Blir så fall ännu en grön vagn- armygreen från Easy walker ;) Fia har en sån fast i dubbelvagn och hon har alltid talat bra om den och den är superlätt , då måste ju enkel vagnen vara ännu superlättare!  3-hjuling så blir smidigare att köra.  Lätt att fälla ihop. Men som sagt ska inte hoppas för mycket nu.
Tusse snuttar gott ;)

Majsvällingen går bra, men den var visst glutenfri och det är ju bra om han får i sig det så ska köpa ny med gluten eller blir det havrevälling.

I fredags var vi hos Milla & Fidde och spelade buzz- sjukt kul! Undra varför man inte spelat det tidigare?! Vill ha något liknande till x-boxen om det nu finns?


6 Maj

Inget speciellt roligt som hänt idag. Har köpt välling nu till Ville som tänkte börja med i morgon se hur det går. Köpte majsvälling, kommer inte ihåg vilken som var bäst att börja med. Får väl prova sig fram. Vart väldigt gnällig nu några dagar. Vet inte vad som är fel, svårt att somna, vaknar om nätterna och håller på. Hoppas det går över snart iallafall.

Börjat packa så smått. Skönt slippa stressa med det sen i slutet. Men behöver mer papper för att slå in grejernam Fia ska hjälpa mig spara ihop haha. Konstigt vi snart bor i hus. Ska bli så skönt med egen trädgård och få göra ett fint rum till Ville.



Han fyllde 6 månader nu i veckan. Börjar bli stor kille ;) Gjort avtryck nu på hans små fötter och händer. Blev jättefint. Spanar efter sittvagn nu. Inte hittat någon direkt som jag vill ha. Ska vara liten och smidig, kanske tre hjul , ha fullt liggläge och vara snygg också. Får se vad det blir.

Nä nu är det dags att sova lite.

Tjejkväll och grillning

Milla fyller 22 och firade med tjejkväll. Blev lite vattenfall och singstar som hon fick av oss i present.



Alle ensam...och så här glad blev hon när hon fick en kompis:
 

Fia losa i vattenfall och fick dricka upp hela cidern stackaren.. mohahaha



Och igår kom Rebbe & Ola med barnen. Blev bus utomhus hela dagen och grillning när Peter och Ola kom tillbaka efter sin en timme lååånga runda. Ja det var en konstigt lång timme hehe.




Tack för en trevlig dag och tack så jättemycket för den fina nallen Ville fick!!!

RSS 2.0