Söndag

idag har jag och Ville vart ute och gått handlat lite mat. Anders kom inom tog mått till att göra grindar. Nu precis så var han är och installerade den ene ner till källaren. riktigt snygg! tack så hemskt mycket!
Eija var också här hälsade på, hade god middag med sig - flygande jacob. Skönt slapp göra den middagen , tack ;)
gjorde en uppkörning i fredags, klantade till det på en påfårt i början av körningen med växlingen. la in fyran för fort så ´gick ju inte gasa och då blev jag stressad och hade svårt få i rätt. så jvla typiskt har ju tränat det mycket och har alltid gått super bra. men men , allt annat gick bra iaf. har fått en ny tid nu till att köra upp. får hoppas på det bästa. kör upp tills jag klarar det ;)
sonny och liam var här igår och busade. fullt ös kan man säga.
ikväll blir det tv data och korsord.



Vi var istan i fredags , tog en drop in och klippte av Villes långa hår. det var på  tiden :)
har inte bild på det men det blev jätte fint. peter klippte sig också och frisören var riktigt snäll och bjöd på Villes klippning :) Under tiden Peter klippte sig gick jag Ville Eija och köpte en ny jacka till mig. Blev en svart skinnjacka.
Har alltid velat ha det men aldrig hittat nån fin som jag vill ha som inte är så dyr, men nån tur ibland får man ha.


Ush vilken dag

Varför ska allt hända på en gång? Slår aldrig fel.
Hemma med ville idag för han är ju sjuk. I morse efter ätit frukost så leker han iköket och jag plockar disk. då börjar han klättra upp för trappan som han inte får. säger till och så fortsätter han ändå. så då bär jag in honom i vardagsrummet sätter han på golvet och går ut till köket. Då ställer han sig upp vid grinden och börjar skrika men det låter ingenting utan han samlar kraft och gapar och blir helt blå i ansiktet. jag tar då upp han i famnen och ser att han tuppar av. livrädd och springer utomhus i pyjamasen med honom och då vaknar han till igen lite yr. hade han inte vaknat till så hade jag sprungit till grannen. fy fan vad läskigt det var. så vi klädde på oss och gick ut lite senare och ringde sjukvårdsupplysningen för att se vad det kan bero på. kommer inte ihåg exakt vad de sa men tror det heter attackkramper som barn kan få upp till 3-4 års ålden sen brukar det försvinna. får det när de blir riktigt arga. ush detta var verkligen läskigt , andra gången det händer , peter var med om det för några dagar sen. hoppas att det händer nu för att han är sjuk och lite mer känslig. annars får vi dras med detta i några år. man kan inget göra än att ta upp han i famnen så att de lugnar sig och börjar andas igen.
får se hur det utvecklar sig...

sen skulle jag ringa om min lustiga faktura på wasakredit jag fick igår. visa sig att någon handlat i mitt namn två gånger , i september och i november för sammanlagt 15000! i samma butik. och isamma butik som jag en gång köpte min vagn och startade krediten. lustigt! är antagligen en anställd som gjort detta! har polisanmält och måste få tag i butiksinnehavaren för att häva köpet. telesvar- inte öppet förrän på lördag. så får vänta tills dess och hoppas de svarar. endast mobilnummer. ahh jag blir inte klok. hur fan vågar någon göra så?!!
jag har inte råd att betala 15000. konsigt det går igenom utan mitt id kort eller mitt wasa kort eller min namnteckning. men ja bedragare lyckas tydligen ändå. hoppas verkligen butikägaren är samarbetsvillig och vill sätta dit den anställde. kan ju vara butiksägaren också...
och jvlarna tog ju räntefritt sex månader så därför fick jag inte vänta något förräns nu i mars, och summan på 11200 i november skulle jag egentligen inte vetat om förrän i maj då skulle första räkningen kommit. men tack vare jag ringde fick jag veta det med. nu är kortet spärrat iaf. hoppas på det bästa nu!

tyvärr är jag inte den sista som råkar ut för detta. men jag hoppas verkligen inte det händer er som läser detta för det är f*n inte kul!

Nu sover ville i sin säng, peter kommer nog snart hem, ska titta på halvåtta hos mig snart.
har sån huvudvärk , nog tröttheten och allt som snurrar i mitt huvud.
hoppas på en bättre dag imorgon

Onsdag 17 Mars

Stort grattis till Peters bror Andreas som fyller år idag :) !!!

Idag har jag jobbat. Går riktigt bra på mitt projekt. Tråkigt ska vara hemma med Ville imorgon för han är inte frisk än . Fick feber idag, hostar och låter som falsk krupp igen. Dvs hes och andningen låter inte som vanligt. Idag mös han och jag framför tvn :) händer inte så ofta annars hehe, bara bus som gäller i vanliga fall.
Hade verkligen behövt jobba nu. Men visst kommer det bli mysigt få vara hemma lite med honom.
Ligger och hostar här i rummet intill, gör ont i hjärtat höra honom :( Kommer bli en tuff natt tror jag.

Körningen idag gick jätte bra. Fick köra motorväg och följa skyltarna mot olika mål. Samt köra lite i stan med korsningar och högerregel. Antar de skulle se så jag inte glömt det, men nejdå det har jag inte :)

Ikväll är det Andra Avenyn på två! Så himla bra!

Älskar min lilla familj!

Tisdag 16 Mars

Godmorgon! Solen skiner himlen är blå-härligt!
I fredags gjorde jag halkan och det var riktigt kul! Igår klarade jag uppskrivningen :) Vet nog alla redan men skriver det ändå hehe. Så nu har jag uppkörningen kvar som prov sen har jag mitt efterlängtade körkort!
Nervös för uppkörningen men ska försöka tänka bort det.
Ville är lite magdålig, inte ätit ordentligt nu på några dagar så Peter är hemma med honom. Pigg och glad annars så blir nog snart helt frisk! Skulle egentligen till  Mikael i söndags men blev inställt pga av det och Mikael var hostig så hoppas han också kryat på sig.

Hinner inte skriva mer nu, ska ta en kopp kaffe innan jobbet startar.
Hoppas alla får en riktigt bra dag! :)

Måndag 8 Mars

Grattis alla kvinnor, internationella kvinnodagen idag hehe. Själv fick jag äppelpaj med vaniljsås av min Peter för att fira det ;) Han tänkte tillochmed köpa blommor till mig haha

Ihelgen jobbade jag på Andys. Kul komma tillbaka lite där. Sen var vi och åt middag hos Eija tillsammans med Lina och Ante. Spelade lite bowling och sjöng singstar. Det var mycket trevligt. Men somnade på soffan när de spelade buzz sport haha. Var riktigt trött och sportfrågor är inte min grej! Tusen tack till Fia som passade Ville och körde oss under kvällen!!!

Igår var vi på kryddparty hos Fia. Beställde hem en havsörtsalt (riktigt god!) och två andra tillsammans med Fia så blev inte så dyrt. Man får stora burkar så är inte så dyrt egentligen men blir dyrt om man vill ha många olika sorter. Ville hade kul fick leka med sina kusiner igen. Han var inte sugen på att åka hem men var faktiskt så trött att han somnade i bilen på väg hem, helt deckad- fick ta av han kläder byta blöja lägga han i sängen utan att han vaknade. Då är man trött!

Idag har jag jobbat sen kört en runda med trafikskolan. Fick göra samma som i fredags men tyckte det gick bättre i fredags när vi tränade av och påfart 90 väg fast det då  var första gången. Men hade en annan lärare i fredags och han är inte lika hård som den jag brukar ha känns det som. Tycker de på Igges faktiskt är bra. Körläraren pressar mig hårdare nu och säger han ska se till att jag kör bra och säkert för att jag har en son som jag kommer ha i bilen.

  Tweenies eller I drömmarnas trädgård antagligen på Tvn ;)



Fredag 5 Mars

Japp idag var sista dagen på intensiven. En lektion på morgonen sen fikade jag med Milla på staden.
Körde med skolan igen sen till svärmor drack lite kaffe körde med henne bort till Åhus. Går framåt med körningen men har lite kvar så jag kämpar på med det sista ;) Vi hämtade Ville idag på dagis. Han var superglad när jag och Eija kom men blev riktigt arg när han inte fick fortsätta leka med sina pärlor haha. skönt han trivs på dagis iaf :)
imorgon jobba på andys sen ska vi äta middag hos eija fira hon snart fyller år :) och sen blir det bowling.
Fia är snäll och ställer upp passar vårt hjärta!
Ska ner nu Peter kom hem se om det blir någon mat ikväll :)

RSS 2.0