2 årsdag!

Idag var det två år sedan jag och Peter träffades. Träffades på hans brors 25 års fest. Känns längesen men ändå inte. Vem kunde veta då att vi två år senare skulle bo ihop och ha världens finaste Ville!



Bilden är tagen sommaren 2007 på Sonnys balkong där vi bodde då. Ja inte på balkongen då tsss...



Denna bild är faktiskt tagen den 24 Mars 2007. På väg in till stan från näsby där Ante bodde då.
Alla gick ut på Grand men jag var inte tillräckligt gammal för att komma in så jag gick hem och Peter följde med. Peter somnade på soffan- på min axel.
Dagen efter messade vi med varandra och bestämde dejt på tisdagen. Åkte till Åhus mumsade i oss glass, som vi fick köpa på pressbyrån fanns inga glasställen öppna än haha. Gud vad nervös jag var då hehe. Bjöd upp han efter det skulle titta på Andarnas makt, fast peter tycker egentligen inte om sådana program, tur hade han för det var ändå bara fotboll på tvn. Och på den vägen är det...   :)

Vart både med och motgångar men vi har alltid hållt ihop. Älskar Dig, det är vi 3 mot världen!

Nya rutiner

Går nu förtiden upp sex varje morgon. Inte så konsigt han somnar mellan halvsex och halvsju varje kväll. Önska han somna två timmar senare och vakna två timmar senare hehe. Tur det är så fint väder och solen skiner så man orkar sig upp. Så gäller lägga sig tidigt. Fast det är ju skönt med ensamtiden jag & Peter får på kvällarna :)
Äter inte lika ofta heller längre. Förr kändes det som om han skulle äta hela tiden, nu går det ändå 3 fyra timmar emellan och vid ungefär samma tider varje dag, skönt kunna planer lite iallafall.

Se vad denna dag har att bjuda på. Melicia sjuk och har feber hoppas hon är piggare idag. Ska ut och promenera i solen så mycket vet jag. Igår var Farmor här på besök och då gick vi också en liten runda. Fick jättesöt tavelram, grön :) . Älsklingsfärgen hehe


Framsteg 18 Mars

Bäddade sängen och la ner Ville på golvet, vänder mig om - då har lillkillen lyckas rulla över till magen! Blev så glad sprang hämta kameran och fotade. La upp han på sängen på magen och då vände han sig tillbaka till rygg. Så himla kul var det att se. Sen lockade jag med leksaker att han skulle rulla mer men rörde sig inte ur fläcken haha. Men de är på väg!






Vart ute nästan hela dagen med Fia & barnen. Solen skiner ju så fint så man får passa på fastän det blåser lite.Somrade till det med glass också :)
 



Dags för mat nu, fläsk å löksås - gooottiis

Helgen som varit

Vart på fest med Fias gäng. Hade jätte skoj, synd ps2 gick sönder så vi inte kunde sjunga mer singstar mer hehe.
Lite bilder från kvällen.




Ja tro nu inte jag är och ego gjorde mitt foto så stort. Alla valde jag som max stora men bara fotot på mig blev stort, fast jag krympte ner det lite, men inte fullt för då blev de konstigt. haha

Tack för en rolig kväll!




Farmor passa Ville, tack så jätte mycket! Fick kläder leksak och tandborste också! tack tack



Ja känns som om de blivit lite mycket nu på en och samma gång.  Så nu vill jag ta det lugnt länge :)

12 Mars

Vaknar av att solen skiner in genom fönstret- såå härligt! Ville har nyss ätit gröt och "välling" och leker nöjt i babygymmet så tänkte får passa på skriva lite här.

Var på Markus 26 årsfest i lördags. Det var skitkul träffa folk och tragga en massa.
 


 Kalle var snäll och körde in och hämtade hem oss och Fia ställde upp passade Ville.Tack så jättemycket för hjälpen!




Hon tog lite glada bilder på honom. Ja och Lias hjälpte också till- lekte med Ville och lärde honom vad en traktor är ;)

I veckan har Peter vart sjuk och hemma från jobbet, men tillbaka idag. Var och hälsade på jobbet igår med Ville. Fika på lite glass. Chefen sa han var extremt söt ;) Ja jag vet! hehe. Nej alla tycker väl sina barn är finast i världen, inget konsigt med det.

Peter började tatuera Fia igår. Hoppas hon kan träna idag ändå!  hehe (kanske gör ont och ömmar)

Klockan snart åtta jag vill redan ut för solen skiner så fint.

4 mars

Idag fyller Ville 4 månader! Tiden går otroligt fort!
I lördags var vi på Melicias kalas. Jätteskoj. Hoppas hon tycker om prinsessaker, det gör mamma Fia iaf haha
Senare på kvällen åkte vi hem till Jimmy å Malin så Ville fick busa med Filip. Sen upp halv fem på söndagen efter ca 3 timmars sömn till Bringetofta, någonstans i småland, Smilla skulle döpas. Tyvärr inga bilder glömde kameran. Hoppas de skickar lite bilder till oss sen. Var ett jättefint dop och de hade ett rosa tema. Till och med en trubadur inhyrd som spelade fin barnmusik. Hade jättetrevligt!

Igår var vi på bvc. Ville väger nu 6200 gram och är 60.5 cm lång. Växer på bra vår lilla älskling. Tragga lite om mat å så. Åt för första gången majspure igår. Det var mumsigt, åt jätteduktigt.

Och så kom Nellie å Liam å hälsade på. Var hos oss hela dagen. Skoj! Ville fick en söt pyjamas, tack tack!

 7 veckor gammal. Sussar sött i soffan :)


Skulle egentligen träffat Anna idag. Men hon blev sjuk. Solen skiner så får bli promenad här i Tollarp istället.

Fått ont i mina knän. Vet inte varför. Värst på morgonen. Kan va träningen, fel skor? Men snart en vecka sen nu så tycker värken borde försvinna. Nån som vet något bra mot knäont? ;)



Nu vakna han, dags göra lite nan. Dricker nr 2 nu ;)

RSS 2.0