Lördag 30 oktober

Var uppe tidigt idag. tittade på telletubbies och mös med frukost framför tvn. tänkte åka in till stan se efter en overall till Ville men då skicka jimmy att de snart skulle komma hälsa på. det hade jag glömt bort hehe. så vi ställde oss bakade muffins för att ha ngt gott att bjuda på. då sa jimmy och pamela att de ej kunde äta dem för de tål inte mjölk. synd. fler till oss sa jag skrattande. sen när de åkt  kom jag direkt på att muffinsen visst inte innehöll nån mjölk haha.

sen var vi på kalas för lias å fia. vi och ola rebbe hade visst köpt precis samma present till lias. av alla leksaker det finns att köpa så blir det ändå samma. vad är oddsen för det? :)
trevligt var det iallafall. jag tycker det är kul å se på när ville leker med de andra barnen. här hemma är han ju ensam så ibland tycker jag lite synd om honom. men han är faktiskt duktig på att leka själv och jag brukar vara med å köra med hans traktorer eller sjunga å dansa :)

bara några dagar kvar till hans 2 års dag. nästa helg är det vi som har kalas. blir bara för släkt. kanske har ett senare för vänner också.

fick vg på min första tenta :) , högsta betyget man kan få på högskolan ju
ja egentligen är det inte min första tenta har gjort 4 st innan inom kriminologi alla med vg men menar första på socionomprogrammet- lite stolt tycker jag jag får vara :)

i morgon vet jag inte än vad som händer. ska hämta ut en bok som kom igår som ingår i nya delmomentet. läser om vetenskap, samhällsforskning och samhällsteorier och vetenskapliga metoder. ska vara salstenta och bara fyra veckor sammanlagt plus grupparbete samtidigt. så har en del å göra.

ja sen när jag skulle köra hem från fia å kalle var det helt mörkt ute. så kör jag å ser skylt till östra vram. men jag tänker nej det stämmer inte och fortsätter rakt fram. känner inte helt igen mig men fortsätter så börjar jag känna lite igen mig och hamnar i västra vram i stället :) tur kom rätt iaf, bara ut på "stora" vägen sen svänga ner hem till mig i stället.
två gånger fick jag sakta ner för det kom hjortar på vägen. söta djur. men inte så kul om man hade kört på dem.

ska kolla efter svart tyg till stolarna så vi kan klä om dem :)

fick en till påse kläder av rebbe idag till ville - tack så jätte mycket! behöver organisera om villes garderob så allt får plats haha

ush ville trillade i trappan i morse. lite skrapsår på ryggen och rumpan. ändå hade han blöja och byxor på sig. tur det. får vara noga med att alltid följa han hela vägen så det inte händer igen. nu var det inte så farligt han grät inte så mkt och inga blåmärken bara skrap och rivsår men händer det igen så kanske det blir värre.

nu sover han gott i sin säng. jag hoppas på liiite sovmorgon i morgon eftersom han vart uppe lite längre.

glöm ej ställa klockan i natt :) skönt med ljusare på morgonen men ack så tråkigt när det blir mörkt så tidigt.

läste iaf att 22 December så börjar det gå mot ljusare tider igen. det känns bra :)



Söndag 24 Oktober

Gick upp fem i morse. inte frivilligt dock. hehe. vant mig vakna vid sju, sen två dagar sex, å nu fem. hoppas det inte håller i sig. lämnade ville hos farmor vid nio för michelle har vattenkoppor och vill inte riskera ngn smitta.
ja det var en trevlig dag. hela dan gick åt snabbt för tar sin lilla tid köra också.



första gången jag träffade milton -han är otroligt söt :) å så liten.
hade på sig en body som ville haft som liten. kan knappt förstå han också vart så liten för inte så länge sen egentligen. de hade en riktigt fräck tårta också. djungeltema med massa djur .

så inte hunnit med så mkt annat idag. var hemma vid fem halv sex igen så  myste med ville framför tvn sen la han sig vid halv sju som vanligt.
beställt en bok som jag verkligen hoppas inte blir försenad. fick veta i fredags att den nu också skulle ingå. lite surt när de ändrar i litteraturlistan , men glad för jag hade missat att beställa den förra som var sagd. så hade faktiskt en himla tur :) vetenskapskurs som börjar nu med salstentamen. känns som den blir tuff med mkt plugg. men har ändå inte så mkt annat för mig om kvällarna så det ska nog gå hehe

veckan rullar väl på med sin vardag. på lördag kalas hos fia, ska bli kul.


bild från fias blogg när vi var där sist. alla underbara ungar med varsin chipsskål <3


min ville glad som alltid :) ngt suddig bild men är lite svårt fota när det är svårt vara still

shit vad mysigt fia har fått det hemma. jag blir så avundsjuk :) jag ser ofta fina saker man vill ha eller tänker att det ska var kul med ex nya gardiner. men sen när väl dags att köpa så blir jag så himla snål och köper ingenting. tänker det är bara onödigt med materiella saker. men lite kanske man ska börja unna sen för hemmets trevnads skull? lite nya gardiner, ljus, blommor med fina krukor och nån fin duk kanske
vi ska sen iaf ha ny tapet i vardagsrummet. jag är så trött på den. blir så bunden till lila. nu är jag sugen på lite blåa detaljer eller kanske silver inslag.
villes rum vill jag göra lite tuffare. bil å traktor inspirerat för det är ju det han älskar mest :)
och allt brunt ska bli vitt såsom fönster och dörrkarmar
ja alla dessa drömmar.... :)

Fredag

Ja då var det äntligen fredag. Inte för att det händer ngt särskilt kul i kväll men denna dagen har vart efterlängtad för första delmomentet är avklarat. inom 15 dagar kommer betyget :) hoppas på bra...

får se vad som händer i morgon. många som redan är bokade känns det som men ngt ska man väll kunna hitta på. första snön har fallit som tur är försvann den lika snabbt :) är inget big fan av snö men visst är det mysigt ibland när man bara ska vara hemma och kan gå ut åka lite pulka. annars innebär snö massa förseningar av tåg och buss å bil. skrapa bilrutor. ush så tråkigt hehe. skotta uppfart... hmmm.... får ju gå ut en timme sen i förväg om ska hinna med allt på morgonen och samtidigt ha koll på ville. men han gillar iaf snö. han var ju tvungen att provsmaka :)
har iaf börjat samåka med en skolkamrat som kör från sjöby. så vi delar på bensinen från tollarp. jvligt bra faktiskt. roligt har vi också på våra färder.

kommer inte på nåt vettigt å skriva så får va för denna gången ;)


18 oktober

Ja då var det måndag igen. helgen gick undan. i torsdags hade vi familjemys och åt pizza :) fredagen åkte vi  och fia & kalle hem till Ola & Rebbe. De bjöd på tacos och Peter la en gadd på Rebbe. Blev en jättefin text. Rebbe skämde bort Ville med en skitsnygg tröja och mössa och pricken över i:et en traktor :) Sen fick han tre kassar med kläder också. Sen fick han ytterligare en kasse kläder när Peter var där. Tack så hemskt mycket! Nu har man ångest för att man fick så mycket fint haha
Igår var vi på ekohallen köpte födelsedagspresent till Ville och Lias, snart dags för Lias & Fias kalas :) Hittade även två soffkuddar för 30 kr stk- mkt billigt :) jag la de på varandra på rullbandet så de slog bara in en hehe
så två kuddar 30 spänn kan nog inte bli billigare.

laddade hem en horoskop app till telefonen. får nytt horoskop varje dag och den är sjukt skrämmande verklig eller vad man ska säg.

dagens horoskop: If you are feeling isolated, it may just be a matter of perspective. In a way, you may have isolated yourself by choosing a lifestyle that seperates you from others. It may not be your work or other routine daily patterns as much as your hecitancy to connect. In some way you have a tendency to keep others at arms length- possibly out of a fear of being hurt. But no pain, no gain. To have ha richer personal life, youll need to risk your heart......
precis så har jag känt senaste tiden. ska bli bättre på att hitta på saker. jag brukar ibland försöka men oftast har personer redan bokat sin helg eller har inte tid.
om det är ngn som vill hitte på nåt i helgen så säg till. men inte söndag för då är det barndop för Milton som gäller.

Söndag igen

hej hopp. haft en mkt trevlig helg. ville var hos farmor och busade så jag hade lite tjejkväll här hemma. lika trevligt som vanligt :) emelie hade mig sig supergoda muffins. de var så fina så man ville inte äta upp dem haha
idag massa mys med ville. långpromenad här i tollarp, lek i trädgården och hann klippa nästan hela gräsmattan. åt tacos och vattenkrig i badrummet hehe
ville är så duktig lär sig massa nytt varje dag. pratar mer och mer. inne i en hopperiod traktorer och dinosaurier.
tar sina grejor från sin matstol och sätter sig på min matplats. flyttar runt på stolen och ska vara med överallt :) matar katten och vill gärna också smaka haha
 lånade bilder från eija ;)

 ville på promenad i stora staden :)

 ville lagar köttbullar hos farmor :)

snart fyller vår älskling två. blir mer och mer självständig. älskar min familj!

Torsdag 7 oktober

vart i skolan idag handledning på arbetet till hemtentan. ligger rätt bra till ;) men allt kan alltid bli bättre så tänker inte lata till för det. men i morgon ska jag och ville in till stan och fika med anna och markus. ska bli riktigt kul och kul för ville få träffa macke lite. på lördag blir det liten tjejkväll skönt komma ifrån vardagen lite och umgås med vänner. just nu trotsar ville ganska mycket. speciellt när jag hämtar han på dagis. vill stanna kvar haha. men det är faktiskt jobbigt när han håller på så varenda dag. men bara bita ihop och försöker tänka han slutar med det till sluT.
Idag kom fotona från dagis. blev nöjd faktiskt. försökte fota dem för att visa men det blev inte bra för ljuset reflekterade i bilden.
nästa helg blir det familje mys och sen middag hos ola & rebbe :) veckan efter det dop för milton och veckan efter det kalas för lias & fia. så har lite inbokat framöver ;)
nästa vecka och veckan efter är slutveckan för min hemtenta och grupparbete med redovisning så om jag är mkt osocial då vet ni varför haha
nä nu ska jag dricka mitt te läsa ett kapitel till sen se om jag  kan sova. brukar vara jätte trött men när jag ligger i sängen så kan jag ändå inte sova. så är det varenda gång. ville har förresten sovit till sju två gånger denna veckan. tjugo i åtta i söndags :) så har ändrat dagistid att lämna kl 8 i stället för sju så jag hoppas jag får fortsattsovmorgon hehe

söndag

nu är det redan oktober. tiden springer fort :) tänkte bara skriva några rader snabbt.
impulsresa till gbg igår. riktigt roligt! ville var vaken länge i bilen på väg hem och sov till tjugo i åtta i morrse. gött!! haha
grattis till Lias som fyller år idag! hoppas du får en riktigt bra dag med massor av presenter hehe
och grattis till max som fyllde ett år igår!

RSS 2.0