Lördag

Idag är jag & Peter bjudna hem till Fia å Kalle på middag. Ska bli super trevligt! Farmor hämtade Ville vid tre. Klockan snart fem och jag saknar honom som bara den! Ibland är jag rädd han ska ta illa vid sig, sakna mamma å pappa för mycket. Men jag vet att han är i goda händer och får mycket uppmärksamhet och kärlek! Jo det är ju skönt att vara barnledig men det känns lite tomt och konsigt. Han har börjat skratta så mycket. Ja han är verkligen vår lilla älskling!

Mitt senaste inköp till Ville :) Lilla grodprinsen! hihi . Köpte den här i Tollarps nya barnklädbutik har faktiskt en del snygga kläder. Skönt slippa åka in till stan också när man behöver något. Längtar efter körkort. Önskar jag tagit det innan, buss är inte särskilt kul när tiderna och Ville ska passa ihop. hehe. Men oftast går det bra.

 Tjingeling! :)

21 Januari

Hann inte skriva klart förra gången men datorn "havererade" så nu är de bilderna jag skulle använda borta :( . Jaja det är bara till att fota nya.
Idag vakna jag av att Ville ligger i sängen och snackar. Tänkte bara låta han vara och se vad som händer men efter en timme tänkte jag nej nu går jag upp och busar lite. Världens smile möts jag av då :) Kan man bli gladare själv?!


De senaste dagarna har jag vart ute och gått med Fia och igår gick vi riktigt långt. (tycker jag iaf hehe) bra dags att bränna lite mage får ju inte börja träna än. Hoppas på att det blir aerobics här i tollarp- hade vart kul skutta av sig lite.


 
                                                                                             ( Ville älskar att Busa i mamma pappas  i säng!!!)



Tiden går fort snart är Ville 3 månader och vi håller på planerar för dop. Har beställt inbjudningskort hoppas de kommer snart och att de blir bra! Lite tråkigt annars. Nej nu ska jag busa med Ville han börjar bli rastlös. Kram!
                                                                    

Planering

Och nu var man ett år äldre, 22 men kändes inget särskilt. Tyckte det var värre fylla 21 hehe.  Jimmy med familj var och hälsa på dagen innan- De fick försenad julklapp- guitarr hero och molly fick sin present. Bjöd på tårta jag fick av Peter och lite fika.



På födelsedagen kom ett litet tillskott i familjen. Syrran fick sin Liam på natten. Samma dag som jag och 13 dagar försenad precis som jag och det är pappas 13 barnbarn- haha. (det var den 13 jag fyllde år)

Milla Alle å Linda kom med paket och fika. Tyvärr var batteriet i kameran slut så det blev inga foton ;( och det var första gången som Alle höll Ville. typiskt.

 Kusin Molly nu 4 år! Tiden går minsann sanbbt!
 Kusin Michelle 5 månader redan men Ville har vuxit ikapp henne.

Nej nu hinner jag inte skriva mer för lilleman har vaknat! Kram

Nytt År

Ja då var det 2009 nu. 2008 sprang iväg.

På nyårsafton var vi först hos Lina och Ante på dagen och fira kusin Albin som fyllde 3 år! Grattis Grattis!
Fick skjortan av oss i present som han hade på sig på kvällen (tror jag haha)

Ville i sina finkläder :)


Sitt första nyår  fira Ville hos Åke och Caroline, våra trevliga grannar. Peter gjorde förrätt (ugnsgratinerad hummer) och en  Pannacotta till efterrätt. De stod för varmrätten en inbakad fläskfile´ på italienskt vis med råstekt potatis. Allting var supergott!
Snittsigt upplagt tycker jag!

Caroline och Åke träna på föräldraskapet ;)










Som vi fota för att få med lite raketer i bakgrunden ;) . Tyvärr blev många bilder suddiga.

Hoppas 2009 blir ett superbra år för er alla!!!  Kram Ville med familj


RSS 2.0