6 Maj

Inget speciellt roligt som hänt idag. Har köpt välling nu till Ville som tänkte börja med i morgon se hur det går. Köpte majsvälling, kommer inte ihåg vilken som var bäst att börja med. Får väl prova sig fram. Vart väldigt gnällig nu några dagar. Vet inte vad som är fel, svårt att somna, vaknar om nätterna och håller på. Hoppas det går över snart iallafall.

Börjat packa så smått. Skönt slippa stressa med det sen i slutet. Men behöver mer papper för att slå in grejernam Fia ska hjälpa mig spara ihop haha. Konstigt vi snart bor i hus. Ska bli så skönt med egen trädgård och få göra ett fint rum till Ville.



Han fyllde 6 månader nu i veckan. Börjar bli stor kille ;) Gjort avtryck nu på hans små fötter och händer. Blev jättefint. Spanar efter sittvagn nu. Inte hittat någon direkt som jag vill ha. Ska vara liten och smidig, kanske tre hjul , ha fullt liggläge och vara snygg också. Får se vad det blir.

Nä nu är det dags att sova lite.

Kommentarer
Postat av: fiA

Sikken sötis bild!!!

2009-05-07 @ 21:07:45
Postat av: Eija

Hej

Tänkte på om han börjar få tänder där av kanske extra gnällig men det kan man märka på avföringen med, den brukar bli grynigare. Lycka till med den nya vällingen. Kramar Farmor

2009-05-08 @ 10:25:27
Postat av: Malin

Tror oxå att det kan vara dags för tänderna på lille Ville. Filip har varit väldigt snurrig när han fick tänder - inget fungerar o de bara gnäller...Ingen rolig tid men den går ganska snabbt över. Majsvällingen kan de lätt bli hårda i magen av - jag tror att Mild Havrevälling är bättre men det är bara att prova. Kramar

2009-05-08 @ 15:09:17
Postat av: svar till malin

ja det hade vart kul med en tand, men jag ser ingen på väg :( har själv haft ont i halsen och öronen innan så det kanske han också haft? ja han åt lite majsvälling idag tyckte om det iallafall;) hur mycket som helst i ett paket men fått hem prov på havrevälling så ska pröva den också.

2009-05-08 @ 17:12:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0