Måndag igen

Helgen har gått snabbt. som vanligt. I lördags var jag på tjejkväll hemma hos Jenny. Firade även Rebbe som fyllde år i fredags. Fia hade förberett roliga laglekar. Fick inte säga vilka som vann, men det gör jag ändå, nämligen vi i lag två :) Sen vart det utgång på Banken. Hade jättekul, stort tack till Lina som körde oss hem mitt i den mycket kalla natten! Kändes som snor blev till is-ush!

Igår var vi bara hemma hela familjen. Skönt vila söndagar. Och äntligen kom bilen tillbaka efter att ha lagat bromsarna och fixat med ljuset.
funderar starkt på en intensivkurs nu. vet inte hur mycket man måste kunna köra, men de säger folk som aldrig kört innan kan klara det. jaja får se hur det blir.

denna veckan blir det jobb, hoppas på inte för mycket snö så man kommer iväg till jobbet bara. skulle visst komma mer och blåst :( på fredag träffa Milla och lördag Åke & Caroline!

Ville är frisk igen efter magsjukan :) Babblar på jättemycket och älskar att klappa händerna och stampa i golvet och dansa. Underbart att se!

 

Kommentarer
Postat av: fia

söt kille!!! ja tycker inte att de va viktigt att skriva vem som vann..ha ha... å dessutom fuska rebbe!!!! ;0) kram kram

2010-02-02 @ 09:02:49
Postat av: Lina

det var kul att köra er hehe, men du verkade lite rädd haha... klart du ska ta intensiv kurs kram

2010-02-04 @ 13:07:56
URL: http://mummyshighheels.blogg.se/
Postat av: carro

Kul att se dig i lördags=)

2010-02-04 @ 16:09:21
URL: http://carrocarlzon.blogg.se/
Postat av: Eija

Klart du ska ta intensiv kurs klarar du lätt, Mitt hjärta är alltid så god o glad, härlig bild. Kramar Farmor

2010-02-07 @ 20:45:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0